Wie is Louise Lindeboom?

Als mens ben ik warm, open en positief ingesteld. Ik zorg voor rust en ben praktisch ingesteld. In mijn (werkend) leven bied ik een luisterend oor en maak ik zichtbaar wat verstopt zit. Ik stel vragen en jij vindt de antwoorden. Immers jouw oplossing is werkzaam voor jou! Ik help je de antwoorden en oplossingen te vinden.

 

Ruim 20 jaar heb ik ervaring in het werken met  kinderen,  jongeren en volwassenen. Met veel plezier heb ik hen begeleid in hun persoonlijk leven en ondersteund in een fase die gekenmerkt werd door problemen en beperkingen.

 

Sinds 2016 ben ik geregistreerd Wandelcoach en begeleid ik mensen met Stress en Burn-outklachten. Vanaf 2019 ben ik tevens Stressoloog en verbonden aan het Centrum voor Stressologie 

https://centrumvoorstressologie.nl/ 

 

Als Stressoloog & Wandelcoach help ik je ( chronische) stress en Burn-outklachten in 3 maanden verminderen. Ik begeleid je met een intensief en gericht traject naar fysiek en mentaal herstel 

Stress is meer een lichamelijke reactie op een potentieel gevaarlijke situatie dan een psychologisch probleem. 

Ik meet met testen tekorten aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen en start eerst met een fysiek herstel. Daarna kun je pas goed aan de slag met het mentale herstel.

Buitencoaching vormt een vast onderdeel in het intensieve traject.

Bewegen in de natuur werkt helend en versterkend in het herstel.

 

Nieuwsgierig wie ik ben?

Maak vrijblijvend kennis met de revolutionaire methode en met mij  in een kennismakingsgesprek ( 30 minuten).

 

Wat is mijn werkstijl?

Mijn werkstijl kenmerkt zich door te kijken naar mogelijkheden en kansen. De focus is op de toekomst. Ik werk oplossingsgericht, ik kijk samen met jou naar het gewenste resultaat. Je gaat concrete stappen zetten naar je persoonlijke gewenste situatie.  Een situatie waarin je weer beter in je vel zit en grip krijgt op stress en situaties. Mijn aanpak is vraaggericht en op maat. Ik coach en begeleid je in de richting waar jij naar toe wilt. Er verandert iets in je leven en je komt in beweging.

In mijn werk en in mijn persoonlijke leven staan een objectieve waarneming en onverdeelde aandacht centraal. Met respect voor de ander maak ik kwaliteiten en vaardigheden zichtbaar en streef ik naar verbetering van een algeheel welbevinden. Vertrouwen, authenticiteit, acceptatie en compassie zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik ben leergierig en nieuwsgierig naar de ander.

Wat is de vraag achter de vraag? Jezelf zijn en doen wat er toe doet. 

Volg je hart en laat je inspireren door de natuur!

 

Minder stress en meer energie krijgen?

Maak vrijblijvend kennis met mij tijdens een wandeling in het groen!

 kennismakingsgesprek ( 30 minuten).

 

 

 

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® en de Opleiding tot Register Wandelcoach® van Het Coach Bureau afgerond. Daardoor ben ik als wandelcoach opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.

 

Tevens ben ik geregistreerd NOBCO coach, Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Aansluitnummer : 29610

 

Aangesloten bij BVGZ , Beroeps Vereniging Groene Zorg

 

Aangesloten bij Centrum voor Stressologie

www.centrumvoorstressologie.nl