Wie is Louise Lindeboom?

Ik ben Register Wandelcoach® en Burn-outcoach.

Ruim 20 jaar heb ik ervaring in het werken met  kinderen,  jongeren en volwassenen. Met veel plezier heb ik hen begeleid en ondersteund in een fase van hun leven. Een fase die soms anders verliep en zich kenmerkte door problemen.

Ik heb veel expertise en ervaring met kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zoals:  Niet aangeboren hersenletsel, Autisme Spectrum Stoornissen en Adhd. Als opvoedkundig ondersteuner hielp ik gezinnen  omgaan met de gevolgen van een beperking en ondersteunde ik ouders in het (her)vinden van hun rol als opvoeder.

 

Nieuwsgierig wie ik ben?

Maak kennis met mij en met wandelcoaching in een vrijblijvend kennismakingsgesprek ( 30 minuten).

 

Wat is mijn werkstijl?

Mijn werkstijl kenmerkt zich door te kijken naar mogelijkheden en kansen. De focus is op de toekomst. Ik werk oplossingsgericht, ik kijk samen met jou naar het gewenste resultaat. Je gaat concrete stappen zetten naar je persoonlijke gewenste situatie.  Een situatie waarin je weer beter in je vel zit en grip krijgt op situaties. Mijn aanpak is vraaggericht en op maat. Ik coach en begeleid je in de richting waar jij naar toe wilt. Er verandert iets in je leven en je komt in beweging.

In mijn werk en in mijn persoonlijke leven staan een objectieve waarneming en onverdeelde aandacht centraal. Met respect voor de ander maak ik kwaliteiten en vaardigheden zichtbaar en streef ik naar verbetering van een algeheel welbevinden. Vertrouwen, authenticiteit, acceptatie en compassie zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik ben leergierig en nieuwsgierig naar de ander.

Wat is de vraag achter de vraag? Jezelf zijn en doen wat er toe doet. 

Volg je hart en laat je inspireren door de natuur!

 

Ik :

Ben open en warm;

maak  makkelijk aansluiting;

ben empathisch en positief ingesteld;

ben  sprankelend en praktisch;

maak zichtbaar wat verstopt zit.

Stimuleer jou, mijn motto is:  ‘’Doe meer wat werkt en wat niet werkt..... stop ermee’’!.

 

Wandelend je ''stappen'' zetten? 

Maak kennis met mij en met wandelcoaching in een vrijblijvend kennismakingsgesprek ( 30 minuten).

 

 

 

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® en de Opleiding tot Register Wandelcoach® van Het Coach Bureau afgerond. Daardoor ben ik als wandelcoach opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.

 

Tevens ben ik geregistreerd NOBCO coach, Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Aansluitnummer : 29610

 

Aangesloten bij BVGZ , Beroeps Vereniging Groene Zorg