Gratis wandelcoaching op FestiVitaal!

 

Kom kijken, doen, beleven, proeven en vooral genieten!
Op 28 oktober organiseert De Friesland samen met partners FestiVitaal. Een dag boordevol activiteiten voor een gezonde en vitale leefstijl. Er is van alles te doen en te beleven op gebied van natuur & gezondheid, voeding, muziek & dans, beweging & sport en plezier voor kinderen. En óók wandelcoaching!

 

Wandelcoaching: individueel of in een groep                                                Pieker je over een probleem? Ervaar je stress? Worstel je met een dilemma? Loop je vast in werk of privé? Ren je jezelf voorbij?

 

Op 28 oktober kun je van 10.00uur tot 16.00uur terecht voor een individuele wandelcoaching ( 45 min) en/of voor een groepswandeling ‘’Kom op adem’’ ( 60 min). Helemaal gratis. We staan met 7 gediplomeerde en gecertificeerde wandelcoaches voor je klaar. Kom je bij ons langs?

 

Waar vind je de wandelcoaches?                                                                     Het festival wordt gehouden in het recreatiegebied De Heide in Heerenveen. Zie je het Heidemeer, wandel dan naar rechts en je ziet ons bij de eerste kraam op de groenstrook. Je bent van harte welkom!

Andere activiteiten voor het hele gezin

Geniet van spetterende optredens van Iris Kroes en Jelle B, ga op avontuur met boswachter Arjan Postma, laat je informeren op de gezondheidsmarkt en trakteer jezelf op heerlijke hapjes bij verschillende foodtrucks op het festivalterrein. Maar dat is nog niet alles! Uitdagende clinics, demonstraties, boeiende sprekers – je komt oren en ogen tekort. En de kinderen? Zij vermaken zich tijdens dans- knutsel- en kookworkshops, de hindernisbaan, kinder-yoga, scouting en ga zo maar door.

 

Waarom FestiVitaal?
De Friesland gelooft dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond, vitaal en gelukkig te leven.De Friesland wil van Nederland de gezondste en meest vitale club  maken.De Friesland werkt veel samen met partners en ontwikkelen samen met hen tal van activiteiten, zoals FestiVitaal. Activiteiten die in het teken staan van mensen inspireren hoe ze aan hun eigen vitaliteit en gezondheid kunnen werken.

 

Wil je meer weten over FestiVitaal ? Ga naar www.festivitaal.nl.